کاهش هزینه های درمانی از طریق مانیتورینگ از راه دور

یکی از مزایای استفاده از اینترنت اشیا در سازمان های سلامت، کاهش هزینه های موجود است. متخصصان این حوزه می توانند از مانیتورینگ ریموت بدون حضور بیمار در بیمارستان به خوبی استفاده کنند. مهم نیست بیمار در منزل، دفتر کار یا سایر بخش های جهان باشد. در این شرایط متخصص می تواند سلامت بیمار را بررسی کند و درمان های احتمالی را فراهم آورد.

همین امر باعث می شود جریان کاری فراهم کنندگان خدمات درمانی کاهش پیدا کند. علاوه بر این، کمبود نیرو در مراکز بهداشت و درمان، باعث ایجاد اختلال در بررسی بیمار نمی گردد.  استفاده از اینترنت اشیا در کشورهای جهان سوم که مراکز سلامت زیادی در دسترس ندارند هم می تواند بسیار مفید باشد.  استفاده از چنین فناوری در مناطقی که دچار سیل، زلزله، سونامی یا سایر بلایای طبیعی شده اند هم موثر خواهد بود. به طور کلی، تاثیر این فناوری امکانات سلامتی بسیاری در اختیار افراد قرار می دهد و می تواند به صورت جهانی مورد استفاده قرار گیرد.

در سامانه تله ویزیت، بصورت آنلاین توسط  دکتر فاطمه نعمت اللهی  ویزیت شوید. جهت تله ویزیت روی لینک زیر کلیک کنید.

 جمع آوری و درک داده های پزشکی:

زمانی که بیمار در بیمارستان بستری است به کمک دستگاه های پزشکی همچون مانیتور قلب، پمپ خون، دستگاه های تنفسی و سایر دستگاه ها مورد مراقبت قرار می گیرد . با اینحال  اجرا و ثبت اطلاعات از این دستگاه ها به زمان زیادی نیاز دارد و ممکن است با خطای انسانی روبرو گردد.  این روزها به کمک اینترنت اشیا می توان داده های بیمار را از طریق سیستم الکترونیک ثبت سلامت، به طور خودکار منتقل کرد. این روش به افزایش دقت داده ها کمک می کند و به پرستاران اجازه می دهد زمان بیشتری را صرف مراقبت از بیمار کنند. از سوی دیگر،پزشکان نیز مجبور هستند در تفسیر داده ها شرکت کنند تا بتوانند تصمیم مناسبی در مورد سلامت و مراقبت از افراد بگیرند.به خاطر افزایش تعداد دستگاه های پزشکی، تشخیص درست برای پزشکان چالش برانگیز خواهد بود. به همین خاطر استفاده از راه حل اینترنت اشیا می تواند برای محافظت از بیماران و در عین حال ترکیب داده ها از دستگاه های مختلف و کسب بینش درست در مورد وضعیت بیمار کمک کند.

در سامانه تله ویزیت، بصورت آنلاین توسط  پروفسور دکتر سیروس مومن زاده  ویزیت شوید. جهت تله ویزیت روی لینک زیر کلیک کنید.

مانیتورینگ بیماران:

تکامل دستگاه های پوشیدنی سلامت همچون ساعت های هوشمند اپل باعث شد این موارد نقش مهمی در مانیتور کردن سلامت افراد داشته باشند.  البته هنوز هم این محصولات در مقایسه با تجهیزات معمول پزشکی، دقیق نیستند.  از سوی دیگر، دستگاه های پوشیدنی اینترنت اشیا می توانند نکات سلامت مختلف همچون فشار خون، ضربان قلب، امواج مغزی، دما، موقعیت فیزیکی، تعداد گام ها و الگوی تنفس فرد را آنالیز کرده و تشخیص دهند. به کمک داده های جمع آوری شده از دستگاه های اینترنت اشیا، پزشکان می توانند بازخورد خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و توصیه های عمومی در شرایط اورژانسی فراهم آورند. اگرچه اینترنت اشیا در حوزه سلامت انقلاب عظیمی به پا کرده است اما  این فناوری می تواند چالش هایی نیز داشته باشد.

نظرات

پانته آ
من هم همین مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید
شیوا

مطلب بسیار مفیدی بود ممنون از اطلاع رسانیتون

حمیده دهقان
بسیار متشکرم
Joe Henderson
Dude, this is awesome. Thanks so much
ارسال نظر
سایر پزشکان مرتبط