دستگاه نظارت از راه دور بیمار

افراد زیادی وجود دارند که از بیماری های مزمن رنج می برند و به همین خاطر باید به طور مرتب به پزشکان مراجعه کنند. RPM یک سیستم مفید برای افرادی است که دچار بیماری های قلبی و یا دیابت هستند. به این ترتیب بیمار می تواند با استفاده از دستگاه RPM به طور خودکار درمورد میزان وخامت بیماری اش مطلع گردد. در حال حاضر برخی کشورها  از این سیستم به خوبی در حوزه پزشکی خود استفاده می کنند. به عنوان مثال در کشور سنگاپور، پزشکان قادر به رسیدگی به بیماران خود در هر زمان با استفاده از سیستم نظارت بر سلامت بر اساس IoT هستند.

 

دستگاه های هوشمند پوشیدنی

امروزه دستگاه های زیادی وجود دارند که افراد می توانند با استفاده از آنها هر روز از وضعیت سلامتی خود با خبر شوند. به عنوان مثال ساعت ها و مچ بندهای هوشمندی طراحی شده اند که کاربران با استفاده از آنها فشار خون و ضربان قلب خود در فعالیت های روزانه را کنترل می کنند. همچنین این دستگاه های هوشمند، اطلاعات مربوط به فعالیت های انجام شده و میزان کالری سوخته برای حفظ تناسب اندام را نیز جمع آوری می کنند. این دستگاه ها زندگی افراد به خصوص بیماران و افراد سالخورده را تغییر داده اند. زیرا به آنها اجازه می دهند دائماً شرایط سلامتی خود را کنترل نمایند. نوع پیشرفته و خاص این دستگاه ها همچنین می توانند اعلان هایی را از فعالیت های روزانه و یا هرگونه تغییر شرایط دیگر بیمار برای اعضای خانواده او بفرستند.

در سامانه تله ویزیت، بصورت آنلاین توسط  دکتر فاطمه نعمت اللهی  ویزیت شوید. جهت تله ویزیت روی لینک زیر کلیک کنید.

مزایای استفاده از اینترنت اشیا در حوزه پزشکی و مراقبت از بیمار

اینترنت اشیاء (IoT) دنیایی از امکانات را به روی حوزه پزشکی گشوده است: در هنگام اتصال به اینترنت، دستگاه های پزشکی معمولی می توانند داده های اضافی ارزشمند دیگری را جمع آوری کنند، بینش بیشتری در مورد علائم و روندها ارائه دهند، مراقبت از راه دور را فعال کنند و به طور کلی کنترل بیشتری را در طول زندگی و معالجه بیماران به آنها ارائه دهند.  برخی دیگر از مزایای استفاده از اینترنت اشیا در حوزه پزشکی و مراقبت از بیمار عبارتند از:

 

  • مدیریت بهتر داروها

کشورها برای تولید و مدیریت داروها، پول زیادی را خرج می‌کنند. با استفاده از اینترنت اشیاء پیگیری تمامی استانداردهای ایمنی بازار دارویی امکان پذیر می شود و به این ترتیب هزینه ها در حد قابل توجهی کاهش می یابد. علاوه بر این پزشکان می توانند دوز و اثر بخشی درمان را تحت نظر بگیرند. اینترنت اشیاء همچنین امکان ارسال یادآوری به بیماران در هنگام استفاده از داروها را فراهم می کند. در بعضی موارد نیز، وقتی بیمار به موقع داروها را مصرف نکرده باشد، می تواند این موضوع را به اعضای خانواده او اطلاع دهد.

 

  • عملکرد بهتر بیمارستان ها

راه‌های زیادی برای استفاده از iot برای بهینه‌سازی فعالیت‌های روزانه و کاهش هزینه‌ های بیمارستان ها وجود دارد. برای مثال ادغام سنسورها به تجهیزات بیمارستانی امکان کنترل و ردیابی آنها و همینطور کنترل دما و رطوبت در اتاق های عمل را در هر زمانی فراهم می سازد. همچنین IoT در بیمارستان ها باعث بهبود سیستم مراقبت های بهداشتی شده و به بیماران روشی راحت تر برای برقراری ارتباط با پزشکان ارائه می دهد. این امر منجر به بهبود تجربه بیمار و اعتماد بیشتر او به پزشکان می شود.

 

  • پایین آوردن هزینه های بیماران

وسایل زیادی برای ردیابی وضعیت سلامتی شما تولید شده اند. این وسایل به کادر پزشکی اجازه می دهد تا سلامت بیماران را در حالت واقعی و شرایط مختلف کنترل کنند. بنابراین، افراد مجبور نیستند به طور مرتب به پزشکان مراجعه کند. همین امر منجر به کاهش هزینه های بیماران می شود.

 

  • کنترل بهتر بیماری

با استفاده از فناوری های نوین، پزشکان می توانند داده های جدید را هر روز و بی وقفه از بیماران خود دریافت نمایند. این ویژگی به آنها این امکان را می دهد تا بیماری را زودتر تشخیص دهند و سریعتر شروع به درمان کنند. نرم افزار مراقبت های بهداشتی IoT می تواند داده هایی را از بیماران جمع آوری کرده و به طور خودکار پردازش کند. همینطور پیش سازهای بیماری را تشخیص داده و از پیشرفت آن در مراحل اولیه جلوگیری کند. علاوه بر این در چنین فرآیندهای خودکاری، اشتباهات کمتری در محاسبه داده ها صورت می گیرد که همین امر منجر به کاهش اشتباهات پزشکی خواهد شد.

 

  • کنترل بیماران مبتلا به بیماری های مزمن

افراد زیادی سالیانه در سراسر دنیا در اثر بیماری های مزمنی همچون بیماری های قلبی ، دیابت و… می میرند. خوشبختانه با استفاده از قابلیت های تحلیلی IoT ، امکان ارائه فرم های درمانی و مراقبت های شخصی سازی شده برای این بیماران فراهم شده است. بنابراین می توان به میزان زیادی از مرگ و میر ناشی از این بیماری ها جلوگیری کرد.

 

در سامانه تله ویزیت، بصورت آنلاین توسط  پروفسور دکتر سیروس مومن زاده  ویزیت شوید. جهت تله ویزیت روی لینک زیر کلیک کنید.

نظرات

پانته آ
من هم همین مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید
شیوا

مطلب بسیار مفیدی بود ممنون از اطلاع رسانیتون

حمیده دهقان
بسیار متشکرم
Joe Henderson
Dude, this is awesome. Thanks so much
ارسال نظر
سایر پزشکان مرتبط