اخبار سلامت

 
شما به عنوان پدر و مادر، سرپرست یا سرپرست نقش مهمی در آموزش شستن دست و ماسک زدن به فرزند خود دارید.

جلوگیری از گسترش COVID-19 در کودکان

ویروس کرونا، سلامت همه مردم را در سراسر جهان و در سنین مختلف تهدید می کند. کودکان از این خطر مستثنی نیستند و به دلیل سخت بودن رعایت پروتکل های بهداشتی بیشتر در معرض خطر هستند. والدین در سلامتی کودکان نقش اساسی دارند. آن ها باید موارد بهداشتی را به فرزندانشان آموزش دهند و به صورت ویژه از فرزندانشان مراقبت کنند.
مراقبت از زنان باردار در برابر کرونا در روند بارداری و زایمان

مراقبت از زنان باردار در برابر کرونا در روند بارداری و زایمان

زنان باردار برای جلوگیری از بروز عفونت باید مانند سایر افراد جامعه عمل کنند. شما می­‌توانید با اقدامات زیر از شیوع کووید-19 جلوگیری کنید: * پوشاندن دهان هنگام سرفه (یک روش خوب برای انجام این­کار پوشاندن دهان با آرنج است) . . .
راه های تقویت سیستم  ایمنی بدن

راه های تقویت سیستم ایمنی بدن

ترس، استرس و اضطراب به صورت مکرر در افراد نه تنها باعث بروز آسیب‌های روحی و روانی در افراد می‌شود بلکه ضعیف‌تر شدن سیستم ایمنی، سیستم دفاعی بدن و در نتیجه آسیب پذیر شدن بدن را به همراه دارد.
هشدار؛ این علائم جدید ویروس کرونا را جدی بگیرید

هشدار؛ این علائم جدید ویروس کرونا را جدی بگیرید

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: به تازگی برخی افراد با درد گوش یکطرفه، سرگیجه و سردرد مراجعه می‌کنند و بعداً علائم اصلی کرونا ظاهر می‌شود.
آیا سیگار کشیدن منجر به افزایش خطر ابتلا به کرونا می شود؟

آیا سیگار کشیدن منجر به افزایش خطر ابتلا به کرونا می شود؟

شواهد موجود نشان می دهد که شدت بیماری کوید-19 (کرونا) در بین افراد سیگاری بیشتر است. سیگار کشیدن عملکرد ریه را مختل می کند و سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با بیماری های تنفسی به دلیل ویروس کرونا مشکل تر می کند. مصرف کنندگان دخانیات بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس از طریق دهان هنگام کشیدن سیگار یا استفاده از سایر محصولات ...
6 توصیه جدی و کاربردی برای جان سالم به در بردن از پاییز 1399

6 توصیه جدی و کاربردی برای جان سالم به در بردن از پاییز 1399

پاییز امسال، می تواند یکی از مرگبارترین فصل های تاریخ معاصر ایران باشد. چندی پیش دکتر کیانوش جهان پور، سخنگوی سازمان غذا و دارو به عصر ایران گفت که ویروس آنفلوآنزا تقریباً هر 10 سال یک بار در جهان به دوره پیک خود می رسد و طبق محاسبات احتمالاً پاییز 1399 نوبت این پیک است.
زنان باردار یکی از گروه های اسیب پذیر در برابر کوید 19 هستند

ویروس کرونا و زایمان زودرس

ویروس کرونا عامل بیماری کوید 19 است که این روزها سراسر جهان را درگیر کرده است. زنان باردار یکی از گروه های آسیب پذیر در برابر بیماری ها و ویروس ها هستند و در دسته آسیب پذیری متوسط نسبت به کوید 19قرار گرفته اند. در این مقاله درباره یکی از عوارض کوید 19 در زنان باردار یعنی زایمان زودرس با شما صحبت می کنیم.
آیا واکسن آنفولانزا در شرایط شیوع کرونا ایمن است؟

آیا واکسن آنفولانزا در شرایط شیوع کرونا ایمن است؟

هر زمستان ویروس آنفولانزا باعث ایجاد اپیدمی آنفولانزا می‌شود. زمستان امسال این اپیدمی ممکن است به علت پاندمی COVID-19 که همزمان وجود دارد گسترده‌تر باشد. آنفولانزا بسیار مسری است. این بیماری هر ساله باعث صدها هزار مورد بستری بیمارستانی و هزاران مورد مرگ و میر می‌شود.
کرونا در کودکان

کرونا در کودکان

کودکان هم به کرونا مبتلا می شوند. در اوایل شیوع ویروس کرونا این شایعه مطرح شد که کودکان در معرض خطر کرونا نیستند؛ اما باید بدانید که کودکان نیزبه ویروس کرونا (SARS-CoV-2) که عامل بیماری کوید 19 (COVID-19) است آلوده می شوند. در اکثر مواقع این بیماری در نوزادان و کودکان خفیف بوده است ولی...
واکسن کرونا

واکسن کرونا

واکسن، موثر ترین راه برای پیشگیری از بیماری های عفونی است. واکسن نوعی درمان است که با هدف تحریک سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با پاتوژن‌های عفونی مانند باکتری‌ها و ویروس‌ها انجام می‌شود. آن ها به گونه ای طراحی شده اند که عفونت را به افراد منتقل نمی کنند.
عوارض مصرف بیش از حد رانیتیدین

عوارض مصرف بیش از حد رانیتیدین

رانیتیدین در علوم دارویی به دسته آنتی‌ هیستامین‌ های نوع ۲ تعلق دارد که منجر به کاهش میزان تولید اسید معده می‌شود. این دارو برای معالجه و جلوگیری از زخم معده و روده و همچنین مواردی‌که در تولید اسید معده بیشتر از حد نرمال است مورد استفاده قرار می‌گیرد.
همه چیز درمورد ویروس جدید کرونا

همه چیز درمورد ویروس جدید کرونا

ویروس جدید کرونا، در اوایل سال 2020 در سراسر جهان شیوع پیدا کرد. این ویروس به دلیل سرعت شیوع بسیار بالایی که دارد در همه کشور ها خبر ساز شد و همه را درگیر کرد. اخبار زیادی درمورد روش های انتقال و پیشگیری و درمان کرونا منتشر می شود.
راه های انتقال ویروس کرونا

راه های انتقال ویروس کرونا

چگونگی انتقال و گسترش ویروس کرونا، یکی از سول های اصلی همه ما درمورد کوید19 است. به این دلیل که با دانستن نحوه انتشار ویروس کرونا می توانیم اقدامات درستی انجام دهیم تا بیمار نشویم و دیگران را آلوده نکنیم.
مقایسه علائم ویروس کرونا، آنفولانزا و آلرژی

مقایسه علائم ویروس کرونا، آنفولانزا و آلرژی

ویروس کرونا، آنفولانزا و آلرژی علائم مختلفی دارند که بسیاری از آن ها بین این سه بیماری مشترک است. شباهت در علائم باعث می شود که تشخیص آن ها دشوار شود. گاهی ممکن است ...
جدیدترین خبر ها درباره ویروس کرونا

جدیدترین خبر ها درباره ویروس کرونا

در چندماه اخیر، جهان درگیر بیماری جدیدی به نام COVID-19 شده است. علت این بیماری، عفونت با ویروس کرونا بیان شده است. (SARS-CoV-2) یکی از ویروس های مختلف کرونا است که می تواند به انسان منتقل شود. از دیگر نمونه های ویروس کرونا می توان به SARS ، MERS و حتی سرماخوردگی اشاره کرد.
چگونه آب و هوا بر COVID-19 اثر می گذارد؟

چگونه آب و هوا بر COVID-19 اثر می گذارد؟

تحقیقات اخیر نشان می دهد که با کاهش دما و رطوبت، موارد بیشتری از ویروس کرونا (COVID-19) مشاهده می شود. رطوبت پایین، ویروس را با ثبات تر می کند و باعث گسترش آن می شود(COVID-19)
عبور از کرونا با تغذیه مناسب

عبور از کرونا با تغذیه مناسب

برخی کارشناسان تغذیه معتقدند در کنار فاصله‌گذاری اجتماعی، می‌توان با یک رژیم غذایی مناسب و مغذی از ابتلا به ویروس کرونا جلوگیری کرد. تا کنون تلاش ها برای ساخت واکسن برای مقابله با کرونا به نتیجه مشخصی نرسیده و در مسئله پیشگیری و مقابله با ابتلا به ویروس کرونا مهم‌ترین راه جلوگیری از ابتلای مجدد به این ویروس، تقویت سیستم ایمنی بدن است.